Digitalisering

Digitalisering

Vi specialisere os i WordPress

Hjemmeside

Til jer der har et behov for en professionel side med lige præcis det udtryk og antal undersider, i ønsker.

Webshop

Webshoppen er til dig, som sælger produkter og ydelser gennem din hjemmeside.

Logodesign

Et logo er en vigtig del af din virksomhed, der giver kunder kendskabet til den

Brochurer

Til jer der gerne vil give informationer når sælgerne er ude hos kunder

Menukort

Et vigtigt indtryk i restauranten. Menukortet er en vigtig ting for resturent ejere

Visitkort

Til dig der gerne vil give din information på en nem og simpel måde

Onepage

Onepage er til dig som gerne vil digitalisere dit visitkort, eller har brug for enkelte informationer på 1 side.

Blog

En blog hjemmeside er til dig som gerne vil give ud af din viden og information til andre online
Web Design 95%
95%
Logodesign 87%
87%
Webshop 98%
98%
Grafisk Design 92%
92%

Sådan arbejder vi

Vi tager jer med hele vejen

04 Steps

1
Udarbejde af ide
I starten af denne process snakker vi sammen omkring, hvilke ideer i har som virkomhed til det der skal laves. Vi sikre os at få alle de informationer der skal gives til det gælende produkt, der skal leveres til jer.
2
Arbejdsplan
Efterfølgende bliver der lagt en plan for hele processen sammen med jer. Vi sikre os at alt information er fået, så ci kan udarbejde en arbejdsplan.
3
Process
Når planen er lagt starter hele processen med opbygning af hjemmeside, grafisk design mm. Vi som virksomhed sørger for at i er med i hele processen, så vi derved får lavet et produkt som i er 100% tilfreds med.
4
Færddigørelse
Når vi er færdige med det grafiske design, hjemmeside mm. bliver der lavet en gennemgang af det færdige produkt. Hvis det ikke står kniv skarpt til jer, eller der er noget der skal laves om, bliver det gjort. Derefter aflevere vi et 100% tilfredst produkt til jer.

FAQ

Binder jeg mig til noget hos Procopa IT?
På ingen måde. Når du og din virksomhed er tilfreds med det endelige resultat, sender vi jer ud af døren igen. Vi er her til at supportere jer i form af spørgsmål til det produkt i har modtaget, med der er ingen bindingskrav på de grafiske produkter vi sælger. Hvis i har nogle spørgsmål omkring vedligeholdelse af hjemmeside mm. hjælper vi selvølgelig til.
Kan jeg nøjes med kun at bestille en hjemmeside/webshop?
Du kan være igang med at starte op i forhold til at du allerede har logo, SoMe sider og materiale til at promovere jer selv, men kun mangler en lækker hjemmeside eller webshop? Det kan vi sagtens klare. Vi tager et kig på hvordan og hvorledes hvilken hjemmeside der vil passe perfekt til din virksomhed.
Hvad er leveringstiden af en løsning hos Procopa IT?
Hos Procopa IT har vi ikke en leveringstid på de produkter vi sælger, i den forstand at vi ikke stopper før i er helt tilfreds med det produkt som i har købt. Vi køre med fokuserede forløb hvir vi ikke har for mange opgaver af gangen, så vi kan gå helt i dybden med jeres virksomhed. Vi har erfaret med tidligere virksomheder at i som regel vil være fuldt kørende indenfor en måned med en ny hjemmeside eller webshop. Grafiske design tager som regel 2 uger.